product image

select caret down

Voici notre recette de latte glacé aux petits fantômes! Ce breuvage est simple à réaliser et vraiment mignon, de quoi se plonger dans l’ambiance de l’Halloween! 🎃👻

Recette du latte aux fantômes

Ingrédients

Matériel

  • Un marqueur de type Sharpie
  • Une petite spatule

Instructions

  1. À l’aide de la spatule, former des formes rondes et ovales sur le rebord d’un verre avec la pâte de guimauve.
  2. Ensuite, prendre le marqueur et dessiner des yeux et une bouche sur l’extérieur du verre pour créer de petits fantômes.
  3. Déposer des glaçons dans le verre, puis ajouter l’espresso, le sirop d’érable au café et le lait ou la boisson végétale.
  4. Déguster !

 Découvrez aussi

- Recette de brioches à la cannelle et au café

- Comment faire un café glacé

Our latest coffee articles

View all

Recette de gâteau à l'espresso et pain d'épices, façon "mug cake" - Café Barista

Espresso and Gingerbread Mug Cake Recipe

Discover our espresso and gingerbread mug cake recipe! A super quick treat made with double espresso, gingerbread syrup, and eggnog. Perfect for coffee lovers and anyone craving a fast, delicious dessert.


Read more

Recette de caramel au café façon tire éponge - Café Barista

Coffee Sponge Toffee–Style Caramel Recipe

Discover how to make our coffee caramel honeycomb — a modern twist on the classic sponge toffee. A perfect balance of bitterness and sweetness, it’s the ideal treat to enjoy with your coffee or to end a meal on a delightfully crunchy note!

Read more

Recette de latte glacé tiramisu - Café Barista

Tiramisu Iced Latte Recipe

What’s better than a dessert-style iced coffee? If you’re a fan of Italian desserts, get ready to fall in love with this summer drink inspired by the iconic tiramisu! Here’s a quick and easy recipe that’s perfect for impressing your guests or simply treating yourself on a summer day off!

Read more