Recette de brownies fondant à l’espresso
Ce brownie décadent a tout un goût de «revenez-y»! Si vous êtes une amatrice ou un amateur de café et de dessert sucré, celui-ci saura vous ravir!...
27 July, 2022Founded in 2017 by the Café Barista team, the National Barista Institute aims to share knowledge and nurture the long-term growth of our local coffee culture. With programs for the general public and professionals alike, we give you access to expert instructors, facilities and equipment so you can discover the various facets of the great world of coffee. The Institute will take you to the next level, where you’ll explore coffee, from bean to cup, and everything in between.
Chef Barista
Institut national du barista
Café Barista inc.
111A rue de Louvain, Ouest
Montreal, QC
H2N 1A3
Google map
Telephone
514,381, (CAFÉ) 2233
1,877,381,8170
Email
audrey@cafebarista.ca
Ce brownie décadent a tout un goût de «revenez-y»! Si vous êtes une amatrice ou un amateur de café et de dessert sucré, celui-ci saura vous ravir!...
27 July, 2022Enrico est allé découvrir les dernières tendances café au World of Coffee à Milan du 23 au 25 juin dernier! Mettez un pied dans l'exposition avec nous!...
22 July, 2022Cette recette rafraîchissante de fraises trempées dans le chocolat blanc à l'espresso est délicieuse à concocter avec les fraises du Québec!...
15 July, 2022